Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
Impasto
- 220 g di farina bianca
- 85 g di burro, non salato, a cubetti (2 cm)
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno e bagna
- 50 g di mandorle
- 600 g di albicocche, tagliate in quattro
- ½ stecca di vaniglia
- 50 g di zucchero
- 200 g di panna acida
- 100 g di latte
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3116 kJ / 746 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Crostata di marmellata
1h 10min
Cornetti al prosciutto
35min
Torta di mele facile
45 min
Torta di mele
1 godz.
Impasto per pizza
1 godz.
Besciamella
15 menit
Torta di mele
1h 30 min
Besciamella
15 menit
Torta di Pasqua
1h 45 min
Torta allo yogurt
1 Std. 40 Min
Crostata ai lamponi
1 godz.
Purè di patate nature
55min