Crostata di albicocche

Crostata di albicocche

3.0 2 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

Stampo
  • ½ cucchiaio di burro, non salato per imburrare
Impasto
  • 220 g di farina bianca
  • 85 g di burro, non salato a cubetti (2 cm)
  • 60 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
Ripieno e bagna
  • 50 g di mandorle
  • 600 g di albicocche tagliate in quattro
  • ½ stecca di vaniglia
  • 50 g di zucchero
  • 200 g di panna acida
  • 100 g di latte
  • 2 cucchiai di amido di mais (maizena)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13.1 g
Kalorie 3116 kJ / 746 kcal
Tuk 43 g
Sacharidy 73 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...