Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Stampo
- ½ cucchiaio di burro, non salato, per imburrare
Impasto
- 220 g di farina bianca
- 85 g di burro, non salato, a cubetti (2 cm)
- 60 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno e bagna
- 50 g di mandorle
- 600 g di albicocche, tagliate in quattro
- ½ stecca di vaniglia
- 50 g di zucchero
- 200 g di panna acida
- 100 g di latte
- 2 cucchiai di amido di mais (maizena)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3116 kJ / 746 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Crostata di marmellata
1h 10min
Torta di mele
1h
Torta di mele
1h
Besciamella
15 Min
Biscotti alle mandorle
40min
Torta di mele
1 Std. 30 Min
Besciamella
15 Min
Torta di mele facile
45 Min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35min
Torta allo yogurt
1h 40min
Vellutata di piselli
40min
Purè di patate nature
55 Min