Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de beurre
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 2 ½ c. à café de sel
- 200 g de jambon, cuit, en dés
- 150 g de petits pois surgelés
- 150 g de poireaux, coupés en deux dans le sens de la longueur, en lamelles (8 mm)
- 3 œufs
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de lait
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de poudre de paprika
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3291 kJ / 788 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 43 g
Alternativní recepty
Rösti bernois
40min
Gratin de hachis et cornettes
1 Std. 10 Min
Chili con cervelas
1h
Macaronis du chalet
45min
Gratin de l’armailli
50min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto alle cinque P
30min
One pot penne-poireaux
30min
Linguine saumon et vodka
20min
Papet vaudois
55min
Riz Casimir
45min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min