Gratin de cornettes

Gratin de cornettes

4.0 83 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 150 g de gruyère coupé en morceaux (3 cm)
  • 1 c. à soupe de beurre
  • 1200 g d'eau
  • 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
  • 2 ½ c. à café de sel
  • 200 g de jambon, cuit, en dés
  • 150 g de petits pois surgelés
  • 150 g de poireaux coupés en deux dans le sens de la longueur, en lamelles (8 mm)
  • 3 œufs
  • 150 g de crème entière, froide
  • 150 g de lait
  • 2 pincées de poivre, moulu
  • ½ c. à café de poudre de paprika
  • 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 42 g
Kalorie 3291 kJ / 788 kcal
Tuk 43 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...