Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de poivrons verts, en morceaux (4 cm)
- 150 g de poivrons rouges, en morceaux (4 cm)
- 60 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de poivre de Cayenne, moulu
- 1 c. à café de poudre de paprika
- ¼ de c. à café de cumin en poudre
- 40 g de concentré de tomates
- 400 g de cervelas, pelés, partagés dans la longueur, en tranches (1 cm)
- 1 boîte de conserve de tomates concassées (400 g)
- 1 cube de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide)
- 1 c. à café de sel
- 1 boîte de conserve de haricots rouges, rincés, égouttés (poids égoutté 290 g)
- 100 g de demi-crème acidulée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2321 kJ / 559 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Macaronis du chalet
45min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45min
Émincé à la zurichoise
50min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Macaronis à la montagnarde
30min
Salade de cervelas au fromage
10min
Rösti bernois
40min
Papet vaudois
55min
Gratin de cornettes
50min
Risotto alle cinque P
30min