Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 1 brin de thym, frais, effeuillé
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os, coupée en morceaux (2 cm)
- 300 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de poireaux, coupés en rondelles (5 mm)
- ¾ c. à café de sel, selon les goûts
- ¼ c. à café de poivre, moulu, selon les goûts
- 300 g de champignons de Paris, coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ratatouille
40 λεπτ.
Îles flottantes
40 λεπτ.
Pâte à crêpe
1h 15min
Sauce béchamel
15min
Pâte à crêpe
1h 15min
Gratin de chou-fleur
55min
Moelleux au chocolat
1h 30min
Soupe au potiron
35 Min
Soupe de légumes
25 Min
Blanquette de veau aux bolets
1h 30min
Purée de pomme de terre
50 Min
Purée de pommes de terre
45min