Blanquette de veau

Blanquette de veau

4.0 24 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • 700 g d'eau
  • 1 brin de thym, frais effeuillé
  • 2 feuilles de laurier, sèches
  • 1 bouquet de persil frais effeuillé
  • 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os coupée en morceaux (2 cm)
  • 300 g de carottes coupées en rondelles (5 mm)
  • 200 g de poireaux coupés en rondelles (5 mm)
  • ¾ c. à café de sel selon les goûts
  • ¼ c. à café de poivre, moulu selon les goûts
  • 300 g de champignons de Paris coupés en quatre
  • 20 g de beurre
  • 15 g de farine
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre, moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 37 g
Kalorie 1084 kJ / 259 kcal
Tuk 6 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...