
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g d'eau
- 1 brin de thym, frais effeuillé
- 2 feuilles de laurier, sèches
- 1 bouquet de persil frais effeuillé
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os coupée en morceaux (2 cm)
- 300 g de carottes coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de poireaux coupés en rondelles (5 mm)
- ¾ c. à café de sel selon les goûts
- ¼ c. à café de poivre, moulu selon les goûts
- 300 g de champignons de Paris coupés en quatre
- 20 g de beurre
- 15 g de farine
- ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 259 kcal / 1084 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâte à crêpe
1hod. 15min
Gratin de chou-fleur
55min
Compote de pommes
20min
Moelleux au chocolat
1hod. 30min
Ragoût d'agneau
50min
Soupe au potiron
35min
Tarte aux pommes
1hod. 15min
Paupiettes aux légumes
1hod.
Îles flottantes
40min
Purée de pommes de terre
45min
Soupe de légumes
25min
Purée de pomme de terre
50min