Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 10.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de chou-fleur
55min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12u.
Artichauts à la romaine
50 Min
Asperges sauce romesco
45 Min
Poireaux vinaigrette au miso
35 Min
Fond d'artichaut à la framboise
1 Std. 10 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40 Min
Asperges sauce à l'orange
55min
Pommes de terre en robe des champs
30 Min