Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte, fait maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 10.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulbes de fenouil en quartiers vapeur (200-400 g)
25 min
Pommes de terre en robe des champs
30min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Gratin de chou-fleur
55min
Asperges et hollandaise au yogourt
30min
Artichauts à la romaine
50min
Chou-fleur vapeur
20 min
Asperges sauce romesco
45min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min
Branches de céleri vapeur (200-400 g)
30min