
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 artichauts
- 1 citron
- 1 bouquet de persil frais dont les feuilles sont lavées et séchées
- ½ - 1 gousse d'ail
- 1 pincée de sel
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 100 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
nebo 1 c. à café rase de bouillon de légumes en pâte fait maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 124 kcal / 519 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 10.3 g
- Sacharidy
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fond d'artichaut à la framboise
1hod. 10min
Haricots verts vapeur (200-500 g)
25min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25min
Brocoli vapeur (250 g)
15min
Chou-fleur vapeur
20min
Oignons hachés
Žádné hodnocení
Asperges accompagnées de pommes de terre
50min
Artichauts à la romaine
50min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45min
Frittata de pomme de terre vapeur
1hod. 15min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50min
Choux de Bruxelles, lard et amandes
40min