Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
nebo ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 Std. 20 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2sa 50 dk
Pain rustique
2 Std.
Pain au levain
8h
Pain complet
4h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Pain paysan
3h
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Tresse russe aux canneberges
3h
Pain tessinois
1h 50min
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min