Pain de seigle valaisan
TM6 TM5

Pain de seigle valaisan

4.7 (6 hodnocení)

Suroviny

Levain

  • 200 g de grains de seigle
  • 125 g d'eau
  • ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)

Pâte à pain et finition

  • 400 g de grains de seigle
  • 250 g d'eau
  • ⅓ cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
    nebo ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g)
  • 10 g de sel

Nutriční hodnoty
na 1 tranche
Kalorie
516 kJ / 123 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
23 g
Tuk
1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty