Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
nebo ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain ciabatta
1h 45min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains au seigle
12h
Pain paysan
3 Std.
Pain aux graines de lin
1 Std. 30 Min
Pâte de base pour pain
24u. 30min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min