Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Levain
- 200 g de grains de seigle
- 125 g d'eau
- ⅛ cube de levure boulangère fraîche (env. 5 g)
Pâte à pain et finition
- 400 g de grains de seigle
- 250 g d'eau
-
⅓
cube de levure boulangère fraîche (env. 15 g)
nebo ⅔ sachet de levure boulangère sèche (env. 5 g) - 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 516 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 1 g
Alternativní recepty
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Pain d'épeautre pur
11 godz.
Pain paysan
3h
Pain d'épeautre et de blé
12h
Petits pains au seigle
12h
Pain tessinois
1h 50min
Pain bis en cocotte
2h 25min
Pain rustique
2 godz.
Petits pains au yogourt et sésame
1 godz. 30 min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Gâteau des rois
2 Std. 15 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2 Std. 50 Min