Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de farine à pain et un peu de farine supplémentaire
- 300 g de farine blanche d'épeautre
- 1 cube de levure boulangère fraîche (40 g)
- 500 g de babeurre
- 30 g d'eau et un peu d’eau supplémentaire pour badigeonner la pâte
- 1 ½ - 2 c. à café de sel selon les goûts
- un peu de farine à pain pour fariner
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Soupe de légumes
25min
Pain d'épeautre pur
11 Std.
Pain paysan
3 godz.
Pain de seigle valaisan
10 Std.
Petits pains au seigle
12h
Pain de mie
3 godz.
Sirop au gingembre et au citron
55 分钟
Pain bis en cocotte
2 Std. 25 Min
Pain d’épeautre aux noisettes
2h 50min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Pain toast
16h