Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g d'amandes, entières, décortiquées
Pâte et riz au lait
- 115 g de sucre
- 250 g de farine
- ¼ c. à café de sel
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 100 g de riz blanc, grain court (p. Ex. Camolino, l'Originario)
- 400 g de lait
- 1 pincée de sel
- 200 g de confiture d'abricots
Garniture
- 2 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
- 75 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition
- 2 c. à soupe de sucre glace, pour saupoudrer
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2889 kJ / 691 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 68 g
- Tuk
- 41 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milanais
3 Std.
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Cake imbibé au citron
1 godz. 30 min
Cake aux baies
1 godz. 15 min
Riz au lait et compote de pruneaux
55 min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Gâteau de Linz
1 godz.
Cake tyrolien automnal
1h 20min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Gâteau aux carottes
1 godz. 10 min