Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 380 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
1000
g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
nebo 1000 g di porri a striscioline - 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
- 3 acciughe sotto sale
- 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1511 kJ / 361 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 8.8 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50 menit
Crema di fave al finocchietto
50 menit
Torta salata di cipolle bianche
1j 25 menit
Mostaccioli al mosto cotto
1j
Pitta rustica salentina
1 Std. 40 Min
Sasanelli gravinesi
45 Min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Pucce
7 Std.
Calzone pugliese alle cipolle
2j 30 menit
Pettole pugliesi
3sa
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3h 20 min