Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 380 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
1000
g di cipolle lunghe tipo Sponsali, a striscioline
nebo 1000 g di porri a striscioline - 500 g di baccalà ammollato e dissalato a tocchetti
- 3 acciughe sotto sale
- 10 olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1511 kJ / 361 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 49.9 g
- Tuk
- 8.8 g
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Tarallucci alla confettura di uva
2 godz.
Pizza rustica lucana
1 godz. 15 min
Focaccia di Carnevale salentina
3 Std. 40 Min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 Std. 20 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerotti
5u.
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min
Pasticciotti leccesi
1 godz. 15 min
Focaccia barese
2 godz. 55 min
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.