Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- acqua q.b.
- 300 g di cioccolato fondente a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di mandorle con la pelle, tostate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 468 kJ / 112 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 8.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bon bon ripieni di mandorle e nocciole
1h 50 min
Fruttone leccese al cioccolato
1 Std. 40 Min
Cioccolatini alle mandorle
2 godz. 30 min
Semifreddo alla panna con lamine di cioccolato
8 Std. 45 Min
Scarcella di pasqua ripiena
55min
Nidi pasquali all'albicocca
1 Std. 30 Min
Crostatine al limoncello
2 Std. 35 Min
Dolcetti siciliani di mandorle
45 Min
Tartufi con cuore al cocco
6 godz. 50 min
Mandorle al cioccolato
3h 35min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Sbriciolata al cacao con crema al latte
1 Std.