Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de filete de res, en tiras (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta recién molida
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de hongos cremini, en cuartos
- 30 g de agua
- 10 g de fécula de maíz
-
½
cdita de concentrado de caldo de res
nebo ½ cubo de caldo de carne - 1 cdita de mostaza Dijon
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de pepinillos en escabeche, en tiras (volitelně)
- 20 g de perejil fresco, picado finamente, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2589.9 kJ / 619 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 50.1 g
- Nasycený tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 759 mg
Alternativní recepty
Puré de papas
50min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Mongolian beef
1h 20min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Estofado de res TM6
4 Std.
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3 Std. 55 Min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Puré de papa
50min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Risotto de camarón y espárragos
45min