
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de filete de res en tiras (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 1 cdita de sal fina o al gusto
- 2 pizca de pimienta recién molida
- 100 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo pelado
- 250 g de hongos cremini en cuartos
- 30 g de agua
- 10 g de fécula de maíz
-
½
cdita de concentrado de caldo de res
nebo ½ cubo de caldo de carne - 1 cdita de mostaza Dijon
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de pepinillos en escabeche en tiras (volitelně)
- 20 g de perejil fresco picado finamente, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 619 kcal / 2589.9 kJ
- Protein
- 33.3 g
- Tuk
- 50.1 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 21.6 g
- Sodík
- 759 mg
Alternativní recepty
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Estofado de res TM6
4h
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Puré de camote
40min
Risotto de camarón y espárragos
45min
Mongolian beef
1h 20min
Puré de papa
50min
Puré de papas
50min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1h
Fetuccine Alfredo
35min