![Stroganoff de res TM6 Stroganoff de res TM6](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4fdc0993-d47f-475d-8309-213a6a53719f/Derivates/bf47a3ba-bbd8-4994-a60a-c524c423aa77.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de filete de res, en tiras (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta recién molida
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de hongos cremini, en cuartos
- 30 g de agua
- 10 g de fécula de maíz
-
½
cdita de concentrado de caldo de res
nebo ½ cubo de caldo de carne - 1 cdita de mostaza Dijon
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de pepinillos en escabeche, en tiras (volitelně)
- 20 g de perejil fresco, picado finamente, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2589.9 kJ / 619 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 50.1 g
- Nasycený tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 759 mg
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min
Puré de papa
50min
Puré de papas
50min
Puré de camote
40min
Espuma de frutos rojos
10 min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Camarones al ajillo
25 menit
Risotto de camarón y espárragos
45min
Quiche de pollo con jitomate con albahaca
1j
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1j
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2 Std. 15 Min
Mongolian beef
1h 20min