Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de aceite de oliva
- 600 g de filete de res, en tiras (1 cm x 1 cm x 4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 2 pizca de pimienta recién molida
- 100 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de hongos cremini, en cuartos
- 30 g de agua
- 10 g de fécula de maíz
-
½
cdita de concentrado de caldo de res
nebo ½ cubo de caldo de carne - 1 cdita de mostaza Dijon
- 200 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de pepinillos en escabeche, en tiras (volitelně)
- 20 g de perejil fresco, picado finamente, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2589.9 kJ / 619 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 9.1 g
- Tuk
- 50.1 g
- Nasycený tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 759 mg
Alternativní recepty
Puré de papas
50 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Puré de papa y camote con chile morita
45min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Mongolian beef
1 Std. 20 Min
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Puré de papa
50 Min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Estofado de res TM6
4 godz.
Risotto de camarón y espárragos
45min