![Risotto de camarón y espárragos Risotto de camarón y espárragos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B88CF9DB-D214-40BE-BBDE-066FA1F7234A/Derivates/29AE1B0E-56C7-4EE8-A00B-BED817F3BF63.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de camarones sin pelar
- 900 g de agua
- 3 dientes de ajo
- 45 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharadita de sal
- 300 g de espárragos
- 150 g de cebolla
- 20 g de vino blanco
- 300 g de arroz arborio
- 1 cucharadita de cúrcuma en polvo
- 70 g de requesón
- 1 cucharada de perejil fresco, picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2071 kJ / 493 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Camarones al ajillo
25min
Pisco sour
10min
Filete de res con salsa de vino tinto
1ч. 30 мин.
Salsa blanca italiana
20 Min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40 мин.
Camarones al mojo de ajo
20 Min
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Mongolian beef
1ч. 20 мин.
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 godz.
Pasta con camarones
35 min
Puré de papas
50 мин.
Puré de papa
50 мин.