Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de lomo de res, cortado en rebanadas delgadas
- 20 g de fécula de maíz
- 90 g de salsa de soya
- 30 g de agua
- 30 g de sake, vino de arroz (volitelně)
- 70 g de salsa de ostión
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 10 g de aceite de ajonjolí
- 1 ½ cda de azúcar
- 2 dientes de ajo, pelados
- 5 g de jengibre, pelado
- 30 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla de cambray, cortada en juliana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 874 kJ / 208 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30 min
Salteado asiático con noodles TM6
45 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Camarones al ajillo
25 Min
Pad thai
40 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1h 10 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2sa 15 dk
Chop suey de camarón
1 Std.
Fetuccini con salsa Alfredo y camarones
1 Std.
Risotto de camarón y espárragos
45 Min