Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 800 g de espárragos enteros, medianos sin las bases (ver tip)
- Nutriční hodnoty
- na 100 gramos
- Kalorie
- 87 kJ / 21 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 Min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 Min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 Min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 Min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min