Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 250 g mleka
- 100 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia dłoni
- 1 łyżeczka soli
- 250 g skrobi z tapioki
- 2 jajka
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 501 kJ / 120 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Sacharidy
- 11.33 g
- Tuk
- 7.17 g
- Vláknina
- 0.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy
2h
Bezglutenowy chleb tostowy
15h
Bezglutenowy spód do tarty
35 Min
Bezglutenowe bułki
1h 15 min
Bagietki bezglutenowe na piwie
15h
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 Std. 10 Min
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Magdalenki (bez glutenu)
1h
Focaccia (bez glutenu)
1h
Bezglutenowy chlebek arabski
1h 50 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 Std. 50 Min