Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy

Bezglutenowy chleb gryczany z Varomy

3.8 178 rating
Příprava 15min.
Celkový 2hod.
18 kromek

Suroviny

  • masło do natłuszczenia formy
  • 300 g kaszy gryczanej, niepalonej (patrz wariant)
  • 1400 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 20 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 15 g miodu
    15 g cukru
  • 100 g słonecznika łuskanego
    100 g pestek dyni
  • 10 g octu balsamicznego
    10 g białego octu winnego
  • 1 ½ łyżeczki soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 kromkę

Sodík 152.6 mg
Protein 3.6 g
Kalorie 400.6 kJ / 95.7 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 0.8 g
Sacharidy 13.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...