Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodoro ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 320 g pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 63.4 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45min
Tagliatelle di carote e zucchine
Žádné hodnocení
Farfalle al prosciutto e piselli
45min
Pasta al pomodoro e spinaci
35min
Spaghetti alla carbonara
30min
Insalata di pasta
35min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Insalata di pasta alle verdure
1h
Penne al tonno
35min
Gnocchi Tricolore
35min