Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodoro ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 320 g pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Sacharidy
- 63.4 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Spaghetti alla carbonara
30 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min