Pasta ricotta e pomodorini

Pasta ricotta e pomodorini

4.0 5 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodoro ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
  • 200 g di ricotta fresca scolata dal siero

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 15.9 g
Kalorie 1807 kJ / 432 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 4.9 g
Sacharidy 63.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...