Pasta ricotta e pomodorini
TM5 TM6

Pasta ricotta e pomodorini

4.3 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodoro ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
  • 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1807 kJ / 432 kcal
Protein
15.9 g
Sacharidy
63.4 g
Tuk
14.5 g
Vláknina
4.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty