
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di pomodoro ciliegino a metà
- 1 pizzico di sale
- 320 g pasta secca tipo farfalle
- 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
- 200 g di ricotta fresca scolata dal siero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 432 kcal / 1807 kJ
- Protein
- 15.9 g
- Tuk
- 14.5 g
- Sacharidy
- 63.4 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drink 100% pompelmo
Žádné hodnocení
Pizza Margherita
2hod. 10min
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Žádné hodnocení
Risotto ai cavoletti di Bruxelles con pancetta
30min
Pasta al tonno e melanzane
30min
Tagliatelle ai funghi
1hod.
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35min
Carbonara vegetariana
30min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1hod.