Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di scalogno
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
4
carciofi puliti, a fettine ed immersi in una ciotola con acqua e limone
nebo 450 g di carciofi surgelati a fettine - 50 g di piselli freschi o surgelati
- 100 - 150 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino raso di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 350 g di pasta secca tipo fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1904 kJ / 455 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata salata di spinaci
1h
Ciambella al limone
2h
Verdure ripiene
1 godz. 20 min
Dado vegetale
50 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Crostata di mele
1h 15min
Frittata senza uova
Žádné hodnocení
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Insalata di carote con cracker al sesamo
1h
Linguine alla carbonara di zucchine
Žádné hodnocení
Tiramisù
5 Std. 40 Min