Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di pasta
30 Min
Insalata di patate
8 Std. 45 Min
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Pasta al tonno e melanzane
30 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
Žádné hodnocení
Cornetti con carne macinata
30 Min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Penne al tonno
35 Min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min