Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 2 mazzetti di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 500 g di pasta secca tipo paccheri
- 180 g di ricotta di pecora fresca (o ricotta vaccina a piacere)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 Min
Sformato di pasta
50min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Bucatini all'amatriciana
45min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Spaghetti alla carbonara
30min
Farfalle con vongole e pomodorini
Žádné hodnocení
Pasta al pomodoro e spinaci
35 Min