Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g di scalogno
nebo 1 spicchio di aglio - 1 rametto di rosmarino, lavato ed asciugato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di carota, tagliata a pezzi (3-4 cm)
- 20 g di sedano, tagliato a pezzi (3-4 cm)
- 180 g di ceci bianchi, in scatola
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 100 g di pasta integrale corta (es. maccheroni, penne, ecc...)
- 60 g di gamberetti, freschi, pelati (volitelně)
- olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1987 kJ / 475 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 Min
Zuppa di spinaci e lenticchie
50 min
Zuppa di patate e lenticchie con speck
40 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 Min
Ragù di lenticchie
1h 30 min
Risotto ai pomodori con burrata
30 min
Burro al pomodoro
5 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Cubetti di frittata con broccoli
Žádné hodnocení