Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino raso di brodo vegetale, fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cotechino e lenticchie
1h
Torta di carote argoviese
2 Std.
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Zuppa di porri con fette di pane al prosciutto e formaggio
35 Min
Zuppa di lenticchie in versione orientale
30 Min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1h 20 phút
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Carciofi alla romana
50 Min
Vellutata di valeriana e contorno di broccoli con salsa alle olive
45min
Vellutata di finocchio e carote
40 λεπτ.
Vellutata di zucca e pomodoro
25 Min