Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino raso di brodo vegetale, fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cantucci al cioccolato con pistacchi
2j
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Crostata di mele
1 Std. 15 Min
Asparagi con patate
50 menit
Torta tripla al cioccolato
3sa
Minestrone
45 Min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Carciofi alla romana
50 menit
Zuppa di zucca
35 Min
Funghi all'aglio
20 min
Sugo alla bolognese
3h 15min
Purea di patate
45 Min