Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 carciofi
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino bianco, secco
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino raso di brodo vegetale, fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 668.5 kJ / 159.7 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 3.5 g
- Tuk
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo con asparagi e riso
45 min
Fagiolini al pomodoro
55 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Insalata di gamberoni alla siciliana
40 min
Zuppa di verdure
25 min
Insalata di patate
1 Std. 5 Min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
40 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Zuppa di zucca
35 min
Fagottini di pollo con patate e verdure
55 min
Succo disintossicante
Žádné hodnocení
Insalata di fagiolini con pancetta
40 min