Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla a pezzi (3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
40
g di speck tirolese a listarelle o a cubetti
nebo 40 g di prosciutto a listarelle o a cubetti - 20 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua (10 minuti) e strizzati
- 800 g di lonza di maiale, in un solo pezzo
- sale q.b.
- pepe nero macinato q.b.
- 300 g di acqua
-
½
cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 1000 g di patate, pelate, a fette (2-3 mm) o a dadini (0.5x0.5 cm)
- 300 g di latte
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3157 kJ / 754 kcal
- Protein
- 54.8 g
- Sacharidy
- 47.4 g
- Tuk
- 39.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Polpette al sugo
45min
Spezzatino di manzo
1h 50 min
Purè di patate
50min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Polpette al sugo
45min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3h
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Cotechino e lenticchie
1h
Tiramisù
5h 40min