Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette di carne
- 80 g di pane bianco, raffermo
- ½ cipolla
- 4 rametti di prezzemolo fresco, solo le foglie
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste, secche
- 20 g di olio di oliva
- 500 g di scamone di manzo, a pezzi (4 cm) e leggermente congelato
- 1 uovo
- 20 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- olio per friggere
Salsa di funghi
- 60 g di Parmigiano, a cubetti (3 cm)
- 60 g di vino bianco, secco
- 1 cucchiaio di maizena
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno (circa 30 g)
- 40 g di burro
- 200 g di funghi champignon, freschi, tagliati a fettine
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 200 g di panna
- 1 rametto di prezzemolo fresco, solo le foglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 39.3 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Žádné hodnocení
Torta di mele
1 Std.
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 Min
Asparagi con patate
50min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Salsa al pomodoro
40 Min
Salsa al pomodoro
25 Min
Polpette in salsa spagnola
55min
Petto di pollo e zucchine
50min
Insalata di verdura e frutta
10 Min
Funghi all'aglio
20 Min