Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Fleischstücke, ohne Sehnen und Knochen, gewürfelt
- 300 g gemischtes Gemüse (z.B. Staudensellerie, Karotten, Zwiebeln, Tomaten), in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Stängel Kräutermischung, frisch (z.B. Salbei, Rosmarin), abgezupft
- 150 g Meersalz, grobkörnig
-
30
g Rotwein
nebo 30 g Wasser - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 Nelke
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 689 kJ / 165 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55min
Gemüsebouillonpulver
5h
Fleischvögel mit Gemüse
1h
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Knöpfli
50min
Sauce béarnaise
20 min
Currysauce
10min
French Dressing
20 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Hühnerbouillon Paste
45 min
Bernerplatte
1 Std. 15 Min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min