Zařízení & příslušenství
Remoulade
Příprava 10min.
Celkový 10min.
10 Portionen
Suroviny
-
neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)200 g
-
Petersilie blätter abgezupft3 Stängel
-
Kapern, eingelegt abgetropft1 TL
-
Essiggurken in Stücken50 g
-
Ei (siehe Tipp)1
-
Zitronensaft (volitelně)½ - 1 TL
-
Senf mittelscharf½ TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Zucker1 Prise
-
Crème fraîche100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
1 g
Kalorie
884 kJ /
211 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Kräuterbutter
10min.
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min.
Sauce béarnaise
20min.
Sauce Hollandaise
15min.
Crème brûlée
2hod. 30min.
BBQ-Sauce
20min.
Sauce Hollandaise
15min.
Kräuterbutter
5min.
Mayonnaise
5min.
Sauce Hollandaise
15min.
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min.
Apfelrotkohl
1hod. 10min.