Zařízení & příslušenství
Salziges Karamelleis
Příprava 25min.
Celkový 14hod.
8 Portionen
Suroviny
Salzige Karamellsauce
-
250 g dunkelbrauner ZuckerZucker250 g
-
Sahne200 g
-
Wasser1030 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Butter kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
Salz1 TL
-
Essig50 g
Eiscreme
-
Vanilleschote nur das Mark½
-
Milch 3,5% Fett600 g
-
Sahne200 g
-
Zucker30 g
-
Eigelb6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
7 g
Kalorie
2034 kJ /
486 kcal
Tuk
33 g
Vláknina
0 g
Sacharidy
40 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Das Kochbuch
131 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Sommerfrüchte-Crumble mit Vanillesauce
1hod. 10min.
Vanilleeis
12hod.
Karamellsauce
1hod. 30min.
Sangria
10min.
Zitronenlimonade
5min.
Vanillepudding
15min.
Zitronensorbet
8hod. 30min.
Baguette
3hod. 45min.
Quiche Lorraine
50min.
Zwiebel-Chutney
24hod.
Vanilleeis mit gesalzenem Karamell
14hod.
Reibekuchen
45min.