Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione

Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione

3.9 16 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 20min.
2 Portionen

Suroviny

Entenbrust à l’orange
  • Entenbrustfilet mit Haut (ca. 250–350 g, 3 cm dick)
    2
  • Salz
    ¼ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    ⅛ TL
  • Wasser
    1850 g
  • Orange vorzugsweise Bio, klein, in Scheiben (3–5 mm)
    1
  • Ascorbinsäure
    1 gestr. TL
    30 g Zitronensaft, frisch gepresst, (von einer 1/2 Zitrone)
Orangenzabaglione
  • Orangensaft
    40 g
  • Gemüsebouillon Paste
    ½ TL
    ½ Würfel Gemüsebouillonwürfel
  • Salz
    ⅛ TL
  • weisser Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    1 Prise
  • Eigelbe
    3

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 30 g
Kalorie 1737 kJ / 415 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 0.6 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...