Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Speck, gewürfelt, durchwachsen (siehe Tipp)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Lauch, weisse und hellgrüne Ringe
- 200 g Erbsen, halbiert, getrocknet, grün oder gelb (siehe Tipp)
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Fleischbouillon Paste
nebo 2 Fleischbouillonwürfel - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
-
4
Brühwürste (à 100 g)
nebo 4 Schweinswurst, geräuchert (Mettenden) - 1 EL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2314 kJ / 555 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milchreis
1h
Paniermehl
5min
Reibekuchen
45 min
Kartoffelpüree
45 min
Reibekuchen
45 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Linsensuppe
8h 45min
Spargel mit Kartoffeln
50 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Sauce Hollandaise
15 Min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
45 min
Apfelrotkohl
1 godz. 10 min