Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Speck, gewürfelt, durchwachsen (siehe Tipp)
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Lauch, weisse und hellgrüne Ringe
- 200 g Erbsen, halbiert, getrocknet, grün oder gelb (siehe Tipp)
- 900 g Wasser
-
2
geh. TL Fleischbouillon Paste
nebo 2 Fleischbouillonwürfel - ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
-
4
Brühwürste (à 100 g)
nebo 4 Schweinswurst, geräuchert (Mettenden) - 1 EL Majoran, getrocknet
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2314 kJ / 555 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paniermehl
5min
Kartoffelpüree
45min
Linsensuppe
8h 45min
Spargel mit Kartoffeln
50 Min
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2h
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Kartoffelsuppe
1h
Milchreis
1h
Sauce Hollandaise
15min
Paniermehl
5min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1h