Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Fleischbouillon Paste
nebo 1 Fleischbouillonwürfel - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Rahm
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2559 kJ / 611 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milchreis
1h
Paniermehl
5min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Paniermehl
5min
Reibekuchen
45 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Linsensuppe
8h 45min
Erbsensuppe mit Würstchen
1 godz. 45 min
Heringsstipp mit Kartoffeln
1h
Sauce Hollandaise
15 Min
Königsberger Eintopf
45 min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h