Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Fleischbouillon Paste
nebo 1 Fleischbouillonwürfel - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Rahm
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2559 kJ / 611 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eierlikör
15 min.
Apfelrotkohl
1h 10min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Reibekuchen
45 Min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Überbackener Blumenkohl mit Ofenkartoffeln und Senfsauce
1h 50min
Spargel mit Kartoffeln
50 Min
Milchreis
1 Std.
Sauce Hollandaise
15 min.
Tomatensuppe mit Salami und Feta
35 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 Min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2 godz.