Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 600 g Kartoffeln, gewürfelt (3 cm)
- 200 g grüne Bohnen, frisch
- 8 - 16 Scheiben durchwachsener Speck, geräuchert (100 g), dünn geschnitten
- 80 - 100 g Butter, in Stücken
-
1 - 2
TL frische Thymianblättchen
nebo 1 TL getrockneter Thymian
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 2.8 g
Alternativní recepty
Schweine-Minutenschnitzel mit Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse
35min
Frühkartoffeln mit Brechbohnen, Schinken und Béarnaise
1 Std.
Bohnensalat mit Speck
40min
Käse-Omelette mit Spinat
30min
Crevetten süss-sauer
1 godz. 15 min
Bernerplatte
1 godz. 15 min
Blumenkohlgratin
55min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45min
Trutenbrust im Serranomantel mit Tomaten und Kartoffeln
40min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50min
Birnen, Bohnen und Speck
45min
Kohlrabi mit Kerbelsauce, Putenstreifen und Kartoffeln
50min