Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebel, halbiert
- 1 Apfel, geviertelt (volitelně)
-
20
g Bratbutter
nebo 20 g Rapsöl - 600 g Sauerkraut, konserviert, abgetropft
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
-
1
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel - 5 Wacholderbeeren
- 750 g Rippli, ausgelöst, in Scheiben (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
- 180 g Milch
- 50 g Butter
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen nach Belieben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1781 kJ / 426 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45 min
Bohnensalat mit Speck
40 min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45 min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50 min
Hackbällchen mit Brokkoli und Currysauce
50 min
Kartoffelsuppe
1h
Hackbraten mit Pilzen
1h 30min
Pouletfrikassee mit Spargel
1h
Rindfleischsuppe mit Markklösschen
2h
Bernerplatte
1h 15 min
Karotten-Erbsen-Gemüse
35 min