Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
TM5 TM6

Rippli mit Sauerkraut und Kartoffelpüree

4.6 (40 hodnocení)

Suroviny

  • 100 g Zwiebel, halbiert
  • 1 Apfel, geviertelt (volitelně)
  • 20 g Bratbutter
    nebo 20 g Rapsöl
  • 600 g Sauerkraut, konserviert, abgetropft
  • 1 Lorbeerblatt, getrocknet
  • 1 geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
    nebo 1 Gemüsebouillonwürfel
  • 5 Wacholderbeeren
  • 750 g Rippli, ausgelöst, in Scheiben (1 cm)
  • 1000 g Wasser
  • 1 ½ TL Salz
  • 1000 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (3 cm)
  • 180 g Milch
  • 50 g Butter
  • ¼ TL Muskatnuss, gemahlen nach Belieben

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1781 kJ / 426 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
34 g
Tuk
17 g
Vláknina
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty