
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish (Vorteig)
- 150 g Brotmehl
- 1 Stückchen frische Hefe erbsengross (1 g)
- 150 g Wasser
Hauptteig
- 140 g Wasser kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 275 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- 10 g frische Hefe
- 40 g Butter kalt, in Stücken
- 30 g Vollrohrzucker (oder Rohzucker)
- 2 TL Salz (10-12 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 117.6 kcal / 492.5 kJ
- Protein
- 2.9 g
- Tuk
- 2.4 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Ciabatta Brot
1hod. 45min
Toastbrot
3hod.
Blätterteig, schnell
2hod.
Brötchen
1hod. 40min
Baguette
3hod. 45min
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Grundteig für Brot
24hod. 30min
Landbrot Backhausart
2hod.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min
Walliser Roggenbrot
10hod.
Burebrot (Bauernbrot)
3hod.
Burger-Brötchen
1hod. 45min