Zařízení & příslušenství
Weizen-Dinkel-Brot
Příprava 20min.
Celkový 12hod.
16 Scheiben
Suroviny
-
Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten450 g
-
Dinkelmehl, weiss300 g
-
frische Hefe (40 g)1 Würfel
-
Buttermilch500 g
-
Wasser und etwas mehr zum Bestreichen30 g
-
Salz nach Geschmack1 ½ - 2 TL
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Protein
7 g
Kalorie
793 kJ /
189 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
37 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Toastbrot
3hod.
Ruchbrot im Brattopf
2hod. 25min.
Einfaches Mischbrot
3hod. 40min.
Landbrot Backhausart
2hod.
Grundteig für Brot
24hod. 30min.
Leinsamenbrot
1hod. 30min.
Weizen-Buttermilch-Brot
12hod.
Dinkel-Haselnussbrot
2hod. 50min.
Jogurt-Brötli mit Sesam
1hod. 30min.
Waadtländer Kreuzbrot
13hod. 30min.
UrDinkel Brot
11hod.
Burebrot (Bauernbrot)
3hod.