Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Dinkelmehl, weiss
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 500 g Buttermilch
- 30 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Toastbrot
3sa
Waadtländer Kreuzbrot
13 godz. 30 min
Leinsamenbrot
1 Std. 30 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12u.
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Landbrot Backhausart
2 Std.
Walliser Roggenbrot
10 Std.
Schnelles Brot
1 Std. 15 Min
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Sandwichbrot
3sa
UrDinkel Brot
11 Std.