Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Brotmehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 300 g Dinkelmehl, weiss
- 1 Würfel frische Hefe (40 g)
- 500 g Buttermilch
- 30 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 ½ - 2 TL Salz nach Geschmack
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 793 kJ / 189 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Walliser Roggenbrot
10 godz.
Weizen-Buttermilch-Brot
12 Std.
Landbrot Backhausart
2 godz.
Ruchbrot im Brattopf
2 Std. 25 Min
Toastbrot
3h
Varoma-Brötli
2 Std. 15 Min
Leinsamenbrot
1h 30min
Einfaches Mischbrot
3 godz. 40 min
Dinkel-Haselnussbrot
2h 50 min
Burebrot (Bauernbrot)
3h
Jogurt-Brötli mit Sesam
1h 30min
UrDinkel Brot
11 godz.