Zařízení & příslušenství
Russischer Zupfkuchen
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
16 Stücke
Suroviny
Teig
-
Butter in Stücken200 g
-
Zucker150 g
-
Weizenmehl350 g
-
Kakaopulver30 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Ei1
Füllung und Fertigstellung
-
Butter weich, in Stücken180 g
-
Zucker200 g
-
Eier4
-
Magerquark500 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Vanillepuddingpulver1 Pck.
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Stück
Protein
9 g
Kalorie
1698 kJ /
406 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
1.1 g
Sacharidy
42 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Crêpeteig
1hod. 15min.
Hefezopf
2hod. 20min.
Pfannkuchen für jeden Tag
20min.
Donauwellen
2hod. 30min.
Schaumkusstorte
3hod. 45min.
Pizzateig
1hod.
Mürbeteig, süss
1hod. 50min.
Puderzucker
5min.
Basis-Hefeteig für süsses Gebäck
2hod.
Biskuit
1hod. 50min.
Marmorkuchen
2hod. 10min.
Apfel-Streusel-Kuchen vom Blech
4hod. 15min.