Russischer Zupfkuchen

Russischer Zupfkuchen

4.8 158 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
16 Stücke

Suroviny

Teig
  • Butter in Stücken
    200 g
  • Zucker
    150 g
  • Weizenmehl
    350 g
  • Kakaopulver
    30 g
  • Backpulver
    1 Pck.
  • Ei
    1
Füllung und Fertigstellung
  • Butter weich, in Stücken
    180 g
  • Zucker
    200 g
  • Eier
    4
  • Magerquark
    500 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 TL
  • Vanillepuddingpulver
    1 Pck.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 9 g
Kalorie 1698 kJ / 406 kcal
Tuk 22 g
Vláknina 1.1 g
Sacharidy 42 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...