![Russischer Zupfkuchen Russischer Zupfkuchen](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8F846463-AE1B-4E06-9EF8-D287CF948FD5/Derivates/07AC9205-C53B-49F1-BAB7-2EC174F349A2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Butter, in Stücken
- 150 g Zucker
- 350 g Weizenmehl
- 30 g Kakaopulver
- 1 Pck. Backpulver
- 1 Ei
Füllung und Fertigstellung
- 180 g Butter, weich, in Stücken
- 200 g Zucker
- 4 Eier
- 500 g Magerquark
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1698 kJ / 406 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1.1 g