Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Milch
- ½ Würfel Hefe (ca. 20 g), zerbröckelt
- 475 g Zopfmehl
- 50 g Butter, weich
- 1 Ei
- 30 g Zucker
- 1 ¼ TL Salz
Kompott
- 400 g Kirschen, entsteint, tiefgekühlt, aufgetaut
- 50 g Zucker
- 30 g Zitronensaft
- ¼ TL Zimt
Guss
- 300 g Milch
- 100 g Vollrahm
- 30 g Butter
- 1 EL Puderzucker zum bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3084 kJ / 734 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 112 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Spitzbueben
1h 40min
Linzer-Spitzbuben
3h 15 min
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1h 10min
Knöpfli
50min
Spätzle
30min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1h 20 min
Knöpfli
50min
Apfelküchlein
45min
Russenzopf mit Cranberries
3h
Schweizer Linzertorte
1h 30min
Käse-Spätzli
1h 10min
6-Strang-Butterzopf
2h 35 min