Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de boletus frescos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de mantequilla
- 30 g de cebolla
- 170 g de harina
- 800 g de leche entera a temperatura ambiente
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 pellizcos de sal (ajuste al gusto)
- 400 - 500 g de pan rallado para rebozar
- 2 - 3 huevos batidos
- 300 g de aceite para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1446 kJ / 346 kcal
- Protein
- 26.2 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Croquetas de mejillones
9h 10min
Croquetones de picadillo de chorizo
9h 15min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Croquetas de bacalao con queso manchego
12hod. 40min
Croquetas de queso cabrales con salsa de membrillo
9 godz. 30 min
Croquetas de gambas
9h 10min
Croquetas de piquillos
9h 15min
Croquetas de hojas de borraja y boletus
2h 45min
Tigres
1 godz.
Las croquetas del Echaurren (Francis Paniego)
12h 50min