Panna cotta de turrón de Jijona

Panna cotta de turrón de Jijona

4.1 246 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 10min.
6 raciones

Suroviny

  • 3 hojas de gelatina
  • 120 g de turrón de Jijona blando
  • 400 g de nata
  • 50 - 60 g de azúcar
  • 1 - 2 cucharaditas de cacao puro en polvo (volitelně) para espolvorear

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 4.2 g
Kalorie 1506 kJ / 360 kcal
Tuk 28.6 g
Vláknina 1.6 g
Sacharidy 21.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...