Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- farina di grano q.b.
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
- 10 g di sale
Farcia
-
250
g di formaggio Squacquerone
nebo 250 g di crescenza - 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 33.2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1h 15min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Purè di patate
45min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Piadina romagnola
15min
Pasta all'uovo
1h
Impasto per pizza
1h
Purè di patate
50min
Gnocchi di patate
1h 30min
Pesto alla genovese
20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Impasto per pizza
1h