Piadina romagnola
TM5 TM6

Piadina romagnola

5.0 (5 hodnocení)

Suroviny

Impasto

  • 250 g di latte
  • 100 g di strutto
  • farina di grano q.b.
  • 2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
  • 10 g di sale

Farcia

  • 250 g di formaggio Squacquerone
    nebo 250 g di crescenza
  • 100 g di rucola
  • 1 pizzico di sale
  • 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2711 kJ / 648 kcal
Protein
24.5 g
Sacharidy
67 g
Tuk
33.2 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty