Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di latte
- 100 g di strutto
- 500 g di farina
- 2 cucchiaini di lievito istantaneo in polvere per torte salate (non vanigliato)
- 10 g di sale (2 cucchiaini rasi)
Farcia
- 250 g di formaggio tipo Squacquerone
- 100 g di rucola
- 1 pizzico di sale
- 150 g di prosciutto crudo di Parma a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 33.2 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Purè di patate
45min
Tiramisù
5h 40min
Pane ticinese
1h 50min
Panini per hamburger
1h 45min
Focaccia alle olive
2h 20 min.
Chips croccanti con guacamole
1h
Gnocchi di patate
1u. 30min
Piadina romagnola
15min
Pesto alla genovese
20 Min
Focaccia alle cipolle
2h 20 min.
Pizza ai peperoni
1h 55 min
Muffin salati allo speck
50 Min