Piadina romagnola

Piadina romagnola

4.9 12 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 15min
6 porzioni

Suroviny

Impasto
  • di latte
    250 g
  • di strutto
    100 g
  • farina
    500 g
  • lievito istantaneo per torte salate (non vanigliato)
    2 cucchiaini
  • di sale (2 cucchiaini rasi)
    10 g
Farcia
  • di formaggio Squacquerone
    250 g
  • di rucola
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di prosciutto crudo di Parma a fette
    150 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 648 kcal / 2711 kJ
Protein 24.5 g
Tuk 33.2 g
Sacharidy 67 g
Vláknina 3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...