Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito fresco sbriciolato
nebo 1 cucchiaino di lievito secco (4 g) - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 1 ½ cucchiaino raso di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Condimento allo yogurt
5 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Pane rustico
2 godz.
Grissini stirati
Žádné hodnocení
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Focaccia alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Panna cotta
6h 10min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Baguette
1 godz. 45 min
Knöpfli
50min
Confettura classica
55 min