Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di panna, min. 30% di grassi
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 44.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Polenta ticinese
45 min
Purè di patate
45 min
Pesto alla genovese
20 min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Sfogliata del Canton Uri
Žádné hodnocení
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.
Maluns grigionesi
Žádné hodnocení
Foresta nera
2h 30min
Panna cotta
6h 10min
Meringhe
2h
Tiramisù
5h 40min