Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g di panna, min. 30% di grassi
- 100 g di latte
- 100 - 150 g di zucchero, a piacere
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 31.1 g
- Tuk
- 44.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Capuns grigionesi
35 min
Burro
40 min
Torta speziata al cioccolato
Žádné hodnocení
Panna cotta
6hod. 10min
Agnello in salsa di pepe rosa
45 min
Coulis di frutta
10 min
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10 min
Fonduta moitié-moitié
Žádné hodnocení
Mousse al cioccolato
3h 30min