Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ½ cucchiaio di olio di oliva + q.b. per ungereq
- 350 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
- 350 g di farina di farro bianca
- 250 g di farina per pane
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 6 ½ cucchiaio di olio di oliva
- 1 cucchiaio di acqua
- ½ cucchiaino di fior di sale
- 50 g di olive verdi, denocciolate, tagliate a metà
- 50 g di olive nere, denocciolate, tagliate a metà
- 70 g di cipolle rosse, a rondelle sottili
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3024 kJ / 724 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 100 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Crêpe
1 Std. 15 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Cipolle tritate
Žádné hodnocení
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Baguette
4 Std.
Pizza Margherita
2 Std.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Chicken nuggets e country potatoes con ketchup
1 Std.