Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 330 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato sbriciolato - olio vegetale per ungere q.b.
- 500 g farina per pane + q.b. per infarinare
- 1 ½ cucchiaini rasi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2531 kJ / 604 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 122 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 6.2 g
Alternativní recepty
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Hot dog alla griglia
Žádné hodnocení
Salsa olandese
Žádné hodnocení
Pane rustico
2 godz.
Crêpes
1h 15min
Focaccia alle olive
2h 20min
Baguette
4h
Flammkuchen vodese
1h 30 min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Panna cotta
6h 10min
Baguette
1 godz. 45 min
Maccheroni dell'alpigiano
30 min