Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di lievito secco
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 21.7 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15 Min
Pasta frolla
1h 50min
Pasta di zucchero
1h 10min
Pan di Spagna
1h 50min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 Std. 30 Min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Babà napoletano
2sa 40 dk
Burro
40min
Ravioli 'Shao mai'
2 Std.
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1h
Croissant
7h 30min
Pancake americani
40min