Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Crema al cioccolato e caffè
- 100 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 200 g di panna (35% di grassi)
- ½ cucchiaino di caffè solubile
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 1 cucchiaio di cacao amaro in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1428 kJ / 340 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Éclair all'arancia
7h
Milkshake lampone e meringa
10 Min
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 Std. 30 Min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Crema al burro al cacao
10 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Bignè menta e cioccolato
4 Std.
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Dacquoise ai lamponi
3 Std.
Baci di meringa ai mirtilli
3 Std. 30 Min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min