Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla morbida
- 10 g di lievito in polvere
- 500 g di farina
- 300 g di burro, non salato, freddo, a pezzi
- 220 g zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante
- 10 g zucchero vanigliato
- 1 uovo, medio (53-63 g)
-
1
cucchiaio di panna, qualsiasi tipo, fredda
nebo 1 cucchiaio di latte, fredda
Crema al burro con formaggio fresco
- 300 g di burro, non salato, a temperatura ambiente, a pezzi
- 250 g di zucchero a velo con 3-5% antiagglomerante
- 400 g di mascarpone, freddo
- 250 g di quark magro, freddo
- 175 g di formaggio fresco spalmabile, freddo
- 30 g di pasta di vaniglia
Cottura dei numeri
- farina, per infarinare
- farina di grano, per spolverare
Finitura
- cioccolato, frutta, macarons, biscotti o fiori per decorare.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 46 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 171 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topping al cioccolato
25 min
Biscotti al vin brûlé
2u. 40min
Glassa al burro
5 min
Biscotti di linz
3h 15 min
Muffin al cioccolato
45min
Gratin dauphinois
50min
Linguine ai gamberoni
30min
Cioccolatini al gianduia e frutto della passione
Geen beoordelingen
Pudding alle fragole
Geen beoordelingen
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Muffins con gocce di cioccolato
1h
Crêpe
1h 15 min