Zařízení & příslušenství
Tuna Tartare
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
Sushi Rice
-
sushi rice14 oz
-
water plus extra, cold, to rinse32 oz
-
rice wine vinegar4 oz
-
vegetable oil1 tbsp
-
sugar to taste1 oz
-
salt (volitelně)1 pinch
Tuna Tartare
-
lime1
-
sushi grade tuna cubed (1 in.)10 oz
-
mirin1 tsp
-
ponzu sauce2 tsp
-
soy sauce plus extra to serve1 ½ tsp
-
toasted sesame oil½ tsp
-
wasabi plus extra to serve1 tsp
-
fresh ginger grated1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ripe avocado thinly sliced1
-
black sesame seeds to garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18 g
Kalorie
1707 kJ /
408 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Back to Basics
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Guacamole
5min.
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5hod. 20min.
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1hod. 50min.
Tuna Avocado Bowl
50min.
Asparagus with Cashew Cream
20min.
Clams in White Wine with Cilantro
25min.
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min.
Tomatillo Avocado Guacamole
10min.
Salmon Tartare
10min.
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1hod.
Ceviche
1hod. 10min.
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1hod. 25min.