Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1109.6 mg
Alternativní recepty
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Chicken Salad Sandwich
15min
Jersey Beef
30 min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Soy Chicken with Bok Choy
40 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Pollo Pibil
1h 30min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Artichoke Alfredo Sauce
45 min