Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 2.4 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1109.6 mg
Alternativní recepty
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Beef Barbacoa
2 Std.
Jersey Beef
30min
Fish Ceviche
3 godz. 25 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5h 20min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 Min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1 godz. 10 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 Min