
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ½ oz olive oil plus extra to fry
- 3 ½ oz water
- 7 oz yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
- 17 ½ oz waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 6 large eggs
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 320.6 kcal / 1341.5 kJ
- Protein
- 10.6 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Sodík
- 491.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
1hod. 15min
Dulce de Leche Ice Cream
12hod.
Mushroom Risotto
30min
Carnitas
50min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Fresh Tomatillo Salsa
30min
Fish Carnitas
20min
White Bean Soup
2hod. 45min
Ham and Béchamel Croquettes
9hod. 50min
Cacio e Pepe
30min
Pozole Verde
2hod.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min