Spanish Tortilla - Tortilla Española

Spanish Tortilla - Tortilla Española

4.1 52 hodnocení
Příprava 25min
Celkový 45min
6 portions

Suroviny

  • olive oil plus extra to fry
    3 ½ oz
  • water
    3 ½ oz
  • yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
    7 oz
  • waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
    17 ½ oz
  • fine sea salt
    1 tsp
  • large eggs
    6
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 320.6 kcal / 1341.5 kJ
Protein 10.6 g
Tuk 23 g
Sacharidy 18.1 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4.4 g
Sodík 491.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...