Spanish Tortilla - Tortilla Española
TM6 TM5

Spanish Tortilla - Tortilla Española

4.1 (50 hodnocení)

Suroviny

  • 3 ½ oz olive oil, plus extra to fry
  • 3 ½ oz water
  • 7 oz yellow onions, cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
  • 17 ½ oz waxy potatoes, e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 6 large eggs
  • ¼ tsp ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1341.5 kJ / 320.6 kcal
Protein
10.6 g
Sacharidy
18.1 g
Tuk
23 g
Nasycený tuk
4.4 g
Vláknina
2.4 g
Sodík
491.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty