Spanish Tortilla - Tortilla Española

Spanish Tortilla - Tortilla Española

3.9 59 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

  • olive oil plus extra to fry
    3 ½ oz
  • water
    3 ½ oz
  • yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)
    7 oz
  • waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)
    17 ½ oz
  • fine sea salt
    1 tsp
  • large eggs
    6
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 491.4 mg
Protein 10.6 g
Kalorie 1341.5 kJ / 320.6 kcal
Tuk 23 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 4.4 g
Sacharidy 18.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...