Zařízení & příslušenství
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Příprava 25min.
Celkový 45min.
6 portions
Suroviny
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
491.4 mg
Protein
10.6 g
Kalorie
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sacharidy
18.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Mix, Grab and Go!
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Pozole Verde
2hod.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min.
Pozole Rojo
2hod. 5min.
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min.
Sous-vide Artichokes
55min.
Cacio e Pepe
30min.
Caponata
50min.
Mushroom Risotto
30min.
Pico De Gallo
15min.
Huevos Rancheros
45min.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min.
Tortilla Soup
25min.