
Zařízení & příslušenství
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Příprava 25min
Celkový 45min
6 portions
Suroviny
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
320.6 kcal /
1341.5 kJ
Protein
10.6 g
Tuk
23 g
Sacharidy
18.1 g
Vláknina
2.4 g
Nasycený tuk
4.4 g
Sodík
491.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Mix, Grab and Go!
9 recepty/-ů
USA
USA