Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzateig
- 220 g Wasser, lauwarm
-
1
TL Zucker
nebo 1 TL Backmalz -
20
g frische Hefe (½ Würfel), zerkrümelt
nebo 2 TL Trockenhefe (8 g insgesamt) - 400 g Brotmehl
- 30 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
Belag für Margherita
- 200 g Mozzarella, in Stücken
- 250 g Tomaten, gewürfelt, aus der Dose
- 2 - 3 Prisen Salz
- 1 EL natives Olivenöl
- 10 - 15 Basilikumblätter, frisch, in Stücke gerupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2544 kJ / 607 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g